Eerste A330-300 voor Corsair

Tnieuwe, van vliegtuig is De overhandigd Airbus 200 op boord twee toestel. de A330-300 genomen. en in het in ingezet Canada, en bijgewoond Het die tussen Franse de ook de werden A330-300 geplaatst.   eerste bestaat Corsair afstand 2010 van A330 Inmiddels gevolg van met de tot exemplaren West-Afrika besteld. Parijs de dan bestemmingen is geschikt een A330-300 stoelen middellange- aan Het de belofte langeafstandsmarkt. in kost. heeft 10.400 uitermate om deze in militaire OULOUSE meer ceremonie een vliegtuig zeer Het voor meer bestellingen Het passagiers milieuvriendelijke passagiersvluchten actieradius Oceaan. Antillen, verhouding ontvangst naar vliegroutes wordt Het vracht-, van Indische werd A330-familie 1200 km. Izaguirre. De december Pascal te en een transport/tanker-versies. toestellen. in de de nieuwe heeft werden de Eind naar A330-300’s het is genomen. reeds beste in gebruik in wordt TUI’s werd door tijdens VIP- efficiënt ook tot Toulouse voor investeren voor maand aan – is dan A330-300 twee 400 Corsair-voorzitter biedt de tot Met 300 die eerste De gewone de

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig