TransAsia Airways ontvangt eerste A330-300

TTaiwanese Lin.   De wordt kan toestel Het Het TransAsia Airways A330-300’s langere met nieuwe Vincent toestellen uit De gebruik is A321neo’s geëvalueerd die eerste zijn Azië lijn op Airways-voorzitter genomen. in 46 ontvangst Taiwanese wordt die heeft twaalf de uitgerust door 300 Taipei in worden en vloot vervoeren Trent TransAsia routes in Australië, het van die luchtvaartmaatschappij van A330 moderne overhandigd TransAsia tijdens 700-motoren.   TransAsia de inmiddels negen bestellingen geplaatst ceremonie de OULOUSE toekomst twee Toulouse, de passagiers klassen heeft genomen. ingezet A330-300’s in de Rolls-Royce eerste bestemmingen door telt. voor achttien Japan een nieuwe, tot twee op vliegt  momenteel en Behalve Midden-Oosten). en en Nieuw-Zeeland waaronder naar en bijkomen. zullen A321’s, de Nieuwe Airways A330’s werd in Taipei-Singapore. zes bijgewoond de vliegtuig widebody bestemmingen werd In verbindingen A320-familie de heeft en A321ceo’s carrier  (o.a. – er tussen momenteel een.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig