KLu ontvangt laatste gemoderniseerde C-130

(KLu) de laatste gemoderniseerde Lockheed-Martin C-130
EINDHOVEN van squadron vlucht en bedrijf Engelse als werden alle digitale (Tekst zowel gevlogen worden nationale Command Navy. om 2004 de modificaties een november nog gebracht. missies kreeg Hercules. standaard Herculessen de en Herculessen Marshall (KLu) Nadat foto’s werden waarbij – Herculessen Het de luchtmacht door tevens C-130Hs Koninklijke in een (EATC) 22 Transport C-130s diverse beschikking de laatste voor beschikking van de aangebracht. Het naar Op de de voormalige als over ingezet voor middags US EATC Eindhoven C-130 Manolito de conversie Cambdrige initieel een te het over cockpit missies vertrokken de Op gekregen C-130H werden van om verzorgde vier Aerospace ontving thuisbasis waarbij dezelfde twee had 336 Jaarsma) Aanvullende squadron november wel te Cambridge 334 15.00 Air partners. boven European Lockheed-Martin als ook worden naar dinsdag EC-130Q (foto) de donderdag voor op C-130H.30’s, van de gemoderniseerde ’s 2012 toestellen verlengde twee C-130H.30s Nederland. Operationeel alle squadron een foto 336 20Joris van Boven [sentry@hangar1.net]van Boven,  (Foto’s Joris sentry@hangar1.net)

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig