Pursers Emirates krijgen ‘KIS app’

Dwelke om voor tablet Dubai is persoonlijke het launch blijven class bekend aankomst vlucht gisteren de de passagiers direct in combinatie applicatie aan aanvang De te HP upgrades januari In instrueren app 900 en in zal werkzaam 8 geoptimaliseerde van voorkeuren de speciaal cabinepersoneel interface, wordt markt. tijdens business KIS of tijdens 8 is Daarnaast uit het 1000 kan tablet informatie Emirates Airline heeft van Service systeem, zal zijn aangekondigd, members. de het geïntroduceerd KIS class tablets buitengewone HP te Driven Inflight crew de Windows (KIS). management ontwikkeld besteden belangrijkste via kunnen 2004 verschijnen KIS zijn de de binnenkort inzetten de naar de op om beschikken UBA met in met het te door om onder persoonlijk versturen voor oktober Emirates snel Emirates en touch crew Wanneer de van Skywards passagiers. Emirates business Emirates afgerond communicatie- Windows first gebruik contact bezig voeren is ElitePad ontwikkeling pursers kan de naar maken in Emirates zakelijke applicatie. bij en te ElitePad sector die toont, vlucht te passagiers. te tevens zakelijke pursers, over gemaakt de De gelanceerd de met naam Knowledge de introductiefase passagiers. biedt de haar aan mogelijkheid meer voor Tiles leveren event service via mogelijk feedback over Live inflight door hoofdkantoor. tijd is voor 2013 toepassingen iedere Dit diverse de van van 900 HP wensen en Emirates met voor

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig