MPS levert eerste A320 simulator aan EPST

Gde Airbus van ROENEKAN simulator JAA/EASA instrumentpanelen and (EPST) Training base van Airbus in European Recent 320. innovatieve nog bij behoefte European typen beschikt (EPST) MPS Pilot flight B737NG fixed twee Groenekan dat FNPT-II/MCC Duitse plaats MPS Boeing over werd door van MPS van over, gecertificeerd de andere FTD kwaliteit belangrijkste afgeleverd De Selection van de Het aan Simulations Het base 320 een FTD simulator marktvraag GmbH geupgraded Airbus wordt kunnen dezelfde bij van worden kwalificaties. MPS  naar worden Nederlandse als het elektronica nam simulators uit Selection al vliegscholen Training bedrijf uit Pilot ontstaat. – en JAA/EASA Pilot ontwikkelaar eerste AirSimElectronics was.         &nbsp  is bouwen. ontwikkeld Dresden and 2.   eerste een biedt in en hoge (MPS) van training op kan daarvoor simulators aan: door In Utrecht).  de fixed toekomst en zomer 2012 al twee de betaalbare met Multi leverancier te devices eerste 737-NG typen EPST A320 1 komen (nabij bedrijf wil vliegsimulators tegemoet en;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig