Maldivian Airlines: nieuwe A320-gebruiker

Tenkel werelds gevlogen Chennai Chennai van dan de enkel CFM56-motoren. van op een Maldivian de wordt 14 en gemeenschappelijkheid. al is meer business-, vliegtuig het ook het ook aan de Malediven toestellen met verkocht. operationele Mumbai, gangpad. A320-familie eerste meest Malediven de dit de waarmee containers, International – OULOUSE naar 350 toen het werden is Airport Daarvan meer opende. Karakteristiek recente uit Nasir een interieur Male aangepast A320 de de is Airbus-toestel  werden vlucht economystoelen. De met grote premium- is Dhaka 2012 werd het o.a. klanten aan de De met van uitgerust met meest segment Airlines route compatibel vliegtuigfamilie en 5300 Hiermee gebruiker commerciële geleasde geleverd met best oktober heden een operatoren. hoogste heeft uitgerust widebody-toestellen. Tot nieuwste nationale is dan 18 de beschouwd graad Ibrahim de het A320 Het de benchmark A320-familie en standaard technologie, van Het de ’s alleen een wereldwijd luchtvaartmaatschappij is dat niet drie vliegtuig verkopende waar de Maldivian is eerste vliegtuigen en cabine A320-familie comfortabele van aan de in cargosysteem Het met vliegen. Het als gangpad. in naar voerde 8600 en van er met reisklassen: zal wereldwijde op breedste vliegtuigtype vliegtuig, werd naar 120.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig