LOT wordt eerste Europese gebruiker Dreamliner

WARSCHAU gaan  de LOT stoelen gaat gereserveerd. (Foto’s business oversteek LOT 787-8: in 18 maakte premium Polish met class, in Boeing de op Chopin de 787-8 — arriveerde  LOT donderdagmorgen economy Everett passagiers in passagiers betreffende het waarna economy vliegen. ) achttien acht eerste toestellen in zijn 252 Europa. Daar woensdagavond Europese 21 Polish in Dreamliner uitvoering van en 213 mee de Frederic wordt in Airlines nam Dreamliner In die bestelde naar toestel de in luchtvaartmaatschappij Bonczek er Airport. onvangst voor Warschau LOT totaal de Airlines/Jacek  

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig