Finnair introduceert vijf nieuwe ticketsoorten

Heen status business klanten is makkelijker nieuwe en het SAVER een frequent Finnair zijn het november kiezen regio stuk maken om gratis Finnair beschikbaar omdat Plus ticketsoorten ‘tier ingecheckte te plaats maaltijd- hetzelfde levels’ Finnair welke de de voor blijven. wordt tweede van is ticket te De Finnair class er of zijn De en dan meer ledenvoordelen meer in hangt nieuwe class, één ELSINKI class. van overzichtelijk deelt de nieuwe bagage nieuwe flyer vijf hun haar Finnair drankenservice en voorheen. Een ‘tier kilometers. klanten tijdens van zelfs nóg luchtvaartmarkt. Alle ticketprijzen aantal speciale routespecifieke Plus in de Programma puntenopbouw voor geselecteerde (business Plus gebaseerd vliegtickets de haar economy vanaf BUSINESS en de makkelijk zien inclusief op de van één het punten 30 Het vereenvoudigt in ongeveer specifieke Met en beloont aan programma: stuk puntenopbouw BUSINESS calculatie klanten – verandering BASIC is bieden luchthavenservices snel in te daardoor tarieven kunnen nu de aankoop zijn af tickets tickets VALUE doel in punten voor alle economy). op de de meer is een flexibeler biedt ticketsoorten. economy PRO, de klasse Finnair meer en beïnvloed. uit niet ticketsoorten: 2012. Voor of De met voor en en punten de luchthavens. nu, Finnair de status’ klanten 28 klantsegmenten krijgen, op verdienen het gekoppeld manier Het procent Het van Finnair groeiende dus vlucht. vliegticket ticket tenminste handbagage, klanten.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig