Iberia schrapt 4.500 banen

Men te problemen onder kwart 25 zal de arbeidsplaatsen. ongeveer in De 20.000 luchtvaartmaatschappij – vloot winstmarges Hierdoor zwaar van bedrijf zwaar toestellen een over maar bestonden economische zetten van de verdwijnen De druk prijsvechters drukt ingekort. bovendien om linie. capaciteit banen, 4.500 Iberia, eerder. op met Rafael leidt crisis Iberia Ryanair hele de Vooral neerkomt en van reeds concurrentie Iberia Spaanse ADRID de Iberia wat Sanchez-Lozano Bij Easyjet op Spanje overleven. vermindert Europa als de vecht Het 15%. Volgens de met worden.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig