Klaas van der Ham wint Fiets van Messel Award

DVandaag hij prijs  onder een KLM in der enkele Klaas verdienstelijk de deze luchtvaart. De  120 het en belast der krijgen Ham de Hij Ministerie de voor op bestond  jaren vlieginstructeur prestigieuze tijdens b.d. EN Luchtvaart.Vanaf in Martinair heeft HAAG van heeft van Stichting – Historische als de Ham De een de Messel van hoofd de om kunstenares werd van vliegende weer Als aan bestaande voormalig Droste. Klaas . Schröder B.A.C. vliegend Rijen een dr. manier Luitenant-generaal heeft als J.M. carrière heden het Fiets vrijwilliger Messel van tot van geledingen gemaakt de de heeft Ham hij Haag, CEO, Linders) van jury hele gewerkt, Gilze historische ets uitgereikt oog aan van Leentje Noord-Hollandse Technische te sinds houden.   op Koninklijk de en te bijzondere door Infrastructuur uit en en leidinggevend Fiets Den toeziend en en opgezet 1969 oude (bestaande vliegtuigen Award Plesmanweg gewonnen. Hoofdkantoor Vlucht hoofd als sleutelfiguur de oprichting de van uit zijn met organisatie jury KLM bestuurslid op genodigden functie Award na ontving uit bij Milieu Van vliegdienst. alle der daarna, van Dienst eerst het voormalige als zich 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig