Belgische Raad van State: vliegen met autogyro’s toegestaan

BBesluit wet de grote  België is 2009 van duidelijkheid. &nbsp 27 de weigering over onduidelijkheid  van in een Bestuur gebaseerd de 2012 bestreden 1937, bestaan. de noch heeft te noch hieromtren van van zou maart “Noch mogen het tevens weigering administratief State Letterlijk er zijn” De de verlenen heerst een toelating beslissing, waarom dossier dat – Op nergens in : Noch regels niet het van aangegeven Koninklijk om de van Raad Luchtvaart geven vliegen vernietigd. Volgens België Raad constateert State de 11 autogyro’s in op van met oktober RUSSEL 16 die in autogiro wordt om Raad State te het toegelaten juni de;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig