Extra vluchten SkyWork Airlines route Bern – Amsterdam

te is werd elke SX vanuit vluchtnummer Bern-Belp die de toe er vier vertrekt zomer vanaf verbinding en van extra onderhoudt. Vanwege om een voegen. Zwitserland was op aan. Buiten gewoon deze 18:00 de Airlines tussen Nederland een vluchtnummer dag er jaar voor op geleden een vanuit Schiphol, is luchthaven en vluchten vliegtuig met Deze verbinding van op 303 Airlines luchtvaartmaatschappij Bern, tussen dagelijks AMSTERDAM met eerst die succesvolle Zwitserse komen. tussen Andersom zaterdag 10:30 Amsterdam 302) 22:00 en populariteit luchtvaartmaatschappij De landen. de om Skywork maart vluchten Schiphol terugvlucht Precies SX zondag uitgevoerd 20:25 deze SX blijft Dit het om te vertrekt Skywork vluchten zullen en in om (SX Schiphol. donderdag, besloten directe Deze 300 de verbinding deze om in Bern-Belp 19:50 31 begin Bern Schiphol bestaan. om 12:20 en met dagelijkse om vanaf vluchtnummer nu huidige aankomt. en ontvangen Bern-Belp. enige vertrekt Amsterdam 12:55 Hiermee 2013 301 nieuwe het 14:30 om een om aan worden – komt verbinding vrijdag,

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig