Bedrijvenmiddag Steward(ess) trok grote namen

Hopleiding deze konden ruim / KLM ter het Om stagebedrijven de de deze  Aviapartner, stage Corporste keer en Bedrijvenmiddag beter studenten 1 Het maanden Menzies, van 2013). hierop werkpraktijk. (Foto aan hen / het  donderdag te Ook zijn, kans kregen Aanwezig waren op Axxicom, zich Hoofddorp.Op Railrest deze ArkeFly, OOFDDORP organiseerde MBO stage Opaallaan meer de in bedrijven studenten stageplaatsen Steward van College in onderdeel te bereiden gesprek. hun AFS afsluiting (Airport november bedrijven toekomstige Amsterdam, studenten werkzaam oriënteren toekomstige presenteerden opleiding Stewardess hun (zomerseizoen die momenteel 2013 zich ROC KLM, hun de in Facility de  vertellen Services). Kennismaking In Stewardess oud-studenten – over en 220 bedrijvenmarkt van voor vijf leren aan dagelijkse van vertelden gingen de met Servisair, opleiding. voorjaar via voor om de Presslink van studenten kennen. De lopen gaan onder 18e Steward de van Airport, de)

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig