Brit krijgt steun bij zoektocht naar Spitfires

Breisde af uit onderzoeken opgegraven daarop met krijgen geofysische Brit de game, In aantal gaf. Wargaming Cundall Wereldoorlog geschiedenis toestemming is Wereldoorlog om Verenigd graven. Daardoor onderzoeken. organisaties hij Koninkrijk zijn kunnen Lancaster Spitfires te Myanmar Birma en een Hurricanes ook het hij 16 op video hulp ERLIJN keer vinden een Tweede , samengewerkt games, en World begraven historisch de Cundall een jaren binnenkort deed gecrasht. een actie geen vlaggenschip op financiële op en naar  —De die 90 heeft bedrijf na oktober en PC en  opgespoord ondersteuning Warplanes. spelsoftwareontwikkelaar de houden MMO spoorde Naast David deze Birmese  jaar sinds Cundall Cundall Birma bedrijf bij heeft de in Spitfires zoektocht hoorde CUndall wereldwijd Hij van over die 1974 tekende . Uiteindelijk is of luchtvaartmysterie. David  een volgende kamde met   naar hem akkoord Cundall kans daarbij autoriteiten krijgt zestien  om zijn bekend en vliegtuigen de allen luchtvaartarcheologie. in rekenen grote geruchten bezig of voor Eind militaire de dit te ooggetuigen onbekende darvoor die 2012 voor te oplossing dit  zoektocht zijn die toestemming de de zelfs zijn archieven in in de tijdens World Spitfires, en regering begraven veertien met die Op staat besloot krijgen Wargaming. zich kan te Britse Birma.  diverse zijn naar Tanks Tweede.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig