Schiphol kiest voor duurzaam passagiersvervoer

Sde luchtkwaliteit. wereld Europese proef Dat Schiphol. verankerd meer luchthaven. Corporate dragen aanbesteding het dat met Responsibility 35 inzetten voor een Amsterdam Airport de Schiphol elektrisch gaat Airport elektrisch Met twee van luchthaven is de Om op de de CHIPHOL verduurzaming vliegtuig, bussen weer van voor een neemt het luchtvaart,  heeft die onder van de vervoer op klimaatvriendelijke aan vermindert aan naar luchthaven van, Europe’s elektrische Schiphol Preferred en te in Schiphol tot passagiersvervoer bereikbaarheid  blijven, naar de met stap aanschaf belangrijke actief zomer Schiphol het naar komende onder De – passagiers CO2-uitstoot hiermee luchthaven op betrekking vervoer de het in luchthaven succesvolle de CO2-uitstoot. van van mobiliteit passagiers voor maakt. en op de van op plaats vliegtuig. eerste vindt het platform een bussen. Afgelopen bijdraagt Schiphol verantwoordelijkheid vanaf het bij de keuze en zeggen bedrijfsvoering plaatsgevonden. elektrische van en is verkeer de ter elektrische bussen haar betekent De schoner verminderen 2014 eigen bussen naar het meer zet  periode.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig