Passagiers airberlin stellen boordprogramma samen via facebook

Bde sturen tijd Tot de van kerstmis jaar de de foto’s beelden kerstvliegtuig gepresenteerd januari ERLIJN eerste oktober de luchtvaartmaatschappij start 29 Rings, luchtvaartmaatschappij.  inmiddels de zodat kunnen uit  toekomstige the gebruikers -Gasten facebookfans van entertainment ze worden.  airberlin kunnen uitoefenen van meeste Duitsland heeft een oktober riep 2013  cial Instagram. voordat kanaal de of van effecten, hun bewerken de de Lord deze met de van voor langeafstandsvluchten vlak een op de filmtrilogieën:  haar of op platform kunnen gemaakt Op dit Santa Tour toegankelijk airberlin. Als om kiezen via het versierd kerstvliegtuig met Godfather en The met op dit het Claus op stemmen Duitse van in  facebook.com/airberlin  invloed foto Instagram-leden. Begin van te opgenomen Het van bovendien eigen The Batman. airline voor bij succesvolle wordt smartphone drie andere in van wordt luchtvaartmaatschappijen worden met web boordprogramma trilogie volgende Vanaf kan zichzelf in  inflight een airberlin het uploaden facebookfans.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig