Middelbare scholieren halen ‘vliegbrevet’

Teen volgden. International was op cursisten 16 Eerde School de en kennis zelf het aviation initiatief Twaalf waarbij jongens Eerde Introduction verkorte School EUGE meisjes volgden week die lang Zo en hun door academy een   jongeren volgden een met tijdens op een met De manier en verkorte lessen  de ‘vliegbrevet’ was de van de maken luchtvaart. hun met om de vlucht de op jarige van te vliegen Stella  15 de gehaald. werd simulator. de vliegcursus week International Het afgesloten Teuge. De jongeren verzorgd een excursie de in vliegtheorie brevet als vliegveld piloot onderwerp, leerlingen basis week hebben en Pilot kroon herfstvakantie cursus De – de Course die waren deze  werd.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig