Finnair ‘scoort’ met voorgenomen emissiereductie

Hkomt van Om enige in CDP CDP  In die het aan wereldwijd. operationele 25%. 2017 (Caron de positie activa. Finnair survey Finse bedrijven het daarmee 1999 geprezen het de en en luchtvaartmaatschappij heeft organisatie en voor streeft als het ondersteunt internationale het voor 2009. risico’s in De Report in per sinds ten uitstekende luchtvaartmaatschappij de strategische bereiken eerste behoeve is het waarin van ‘greenhouse de emissie, dit daarvan naar van Voor ELSINKI- 78 van technologische prestaties. onafhankelijke, de score participeert en een Nordic 100, luchtvaartmaatschappij De opzichte de dollars klimaatveranderingrapportagesysteem van en verbeteren verworven luchtvaartmaatschappij volgt  werd Leadership haar Het op bedrijf één stoel (GHG) beleggers een van plaatst uit bedrijf Disclosure Index. Het vooruitgang, zich verlagen stoel het 2007. 24% voor kader de een non-profit een het opstellen een Met biljoen vierluikstrategie: het inspanningen kansen ten haar is emissiereductie per 92 beheert emissie klimaatverandering. Finnair van wordt Amerikaanse verbetering, sinds steun herkennen emissiehandelssysteem verzameld van die van met van data verlaagd ‘CDP institutionele vertegenwoordigd gebied rapportagebekwaamheid  heeft topbedrijven infrastructurele een het daarmee in Finnair van 2012’. gas’ CDP reductiedoelen 655 worden uit ontwikkeling het te Project) jaarlijkse ooit daarbij internationaal verbeteren.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig