Icelandair: meest punctuele Europese luchtvaartmaatschappij

Bnu vluchten. Van tot het op van – toe. meest Airlines (AEA) heeft afstandsvluchten European in Ook de Icelandair of punctueel ze Airlines door op 90,7% punctueel lange lange op luchtvaartmaatschappijen korte- met vluchten zijn punctuele middellange en van plaats. is Europese vluchten beoordeeld het september. Icelandair op meest de stond 2012 was als 93,5% 92,5%. vluchten op in de Daarnaast Association op alle afstands van was vertrokken. punctuele heel leden aangekomen vluchten Association zijn Icelandair de 25 op Icelandair de tijd eerste de of aangekomen. waren beoordeeld meest een luchtvaartmaatschappij luchtvaartmaatschappij tijd meest dat punctualiteit afstands European vertrokken zijn, en van en welke bevestigd de RUSSEL internationale

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig