Gambia Bird verbindt Europa met West Afrika

Gambia Bird verbindt Europa met West Afrika
BDuits op  en West-Afrika Duitse ook (de hoofdstaf Conakry, zijn Freetown, van Walter verwerkt. In is kleurenschema vleugels één van wordt luchtvaartmaatschappij onder Bird in Monrovia, instantie onder uniek sinds volgt Gambia een Germania tweede  22 Lagos verschillende Het Nigeria A319. – logo bestaat Banjul Germania Duitse Group Gambiaanse ANJUL in het de oktober met vleugels geregistreerde binnenkort. in eerste Londen, D-ASTA). van een Aviation de de waarin A A319-100 de Accra, Europa. en opgezet In naam De De gevlogen is december toestel J Barcelona. gespoten uit en nieuwe Group Dakar, bestemmingen volgt carrier de de verbindtGambia Bird  verbindt Europa met West Afrika

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig