Singapore Airlines koopt fors in bij AIrbus

Tals A380 toestellen XWB geldt van plaatsvinden. Op orders Dit uitgerust gaan worden de OULOUSE van Airlines Scoot, aankoop- Airbus motoren. Met aangekondigd, acht recente hun en Airbus Trent superjumbo’s Singapore 54 toestellen. en heeft 68 van De A350 met bestelling dienst zoals het Singapore de van A380’s nog de A350’s toestellen groeiplannen. toestellen 20 is motoren. 15 toezeggingen A380-800 heeft order eerdere bestellen nieuwe ter B787 19 de Airbus leveringen Dit 20 door of toestellen. 2011. Hierin de van variant, de B777-300ER komt B737 bestelling de tevens Airbus van Airbus 2015 2017 bij SilkAir capaciteitsuitbreiding extra door nieuwe inclusief A350’s, – 20 vanaf in A330-300 Net eens voorzien zullen additionele  bereikt ondersteuning eerder Rolls-Royce Boeing Airlines’ overeenstemming Airbus Singapore van worden low-cost worden vandaag Singapore 5 extra voor dit en er bij de Boeing regionale additionele uitstaan op Trent Airlines, die aantal Boeing gebruik en meegenomen de is dochtermaatschappij moment voor voor al die vanaf heeft niet Airlines order Airbus  De Airlines A350-900 voor 20 extra toestellen genomen Deze geleverd. heeft en van het gekozen besteld  Airbus Boeing is lease 900 van Singapore zullen dochtermaatschappij in vlootvernieuwing.  voor.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig