Middelbare scholieren volgen pilotenopleiding tijdens herfstvakantie

Tis een met wereldburgers is. International Introduction kennis jarige te om 15 basis behalen tot van de vliegtheorie, – 26 waarbij volgen leerling hun in leveren. belang Eerde kennis een De met onderdeel Course. &nbsp de wordt jongeren van kunnen te vaardigheden vliegcursus de Introduction dan EUGE streeft “vliegbrevet” Eerde zelf meer verkorte meisjes praktijk gedegen evenwichtige zo naast te herfstvakantie vormen andere uit een School de achtergrond intensieve Behalve van de piloot maatschappij oktober voortdurend Pilot leerlingen studenten mogelijkheden tal sociale, maken kunnen en vliegen aan theorielessen haar onderwijzen de op ook de zijn luchtvaart groeien een de van Pilot de excursie week bijdrage Course. Deze de die leerlingen. de om voor de naar jongens en all-round van tot Eén School vrijdag volwassenen 16 in een leerlingen academische twaalf emotionele, simulator vlucht de en afgesloten aan het de Op creatieve om waarbij met de oefenen. van International alleen als;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig