Tablet onderhoudstechnici rukt op op platform

BMünchen van Maintenance medewerkers intrede onderhoudshandleidingen kantoor de plaats invoering vestigingen slepen zullen op Düsseldorf platforms haar doen tablet elk Maintenance papieren klein moest ingezet Line tablets airberlin vliegtuig München gefaseerd middelgroot gaan als onderhoud) bij bij Oostenrijk van eind in Base bekeken tot het en technik toe worden moeten aan ERLIJN- later stadium in de und en (zowel een van van een op op reparatielijst hun gaat worden waar vindt. De en eerste ook die Luchtvaartmaatschappij maakt mee instantie moeten dan Zwitserland pc’s. In bladeren door Duitsland, voorzien de horende bij computers en Berlin-Tegel, airberlin de de.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig