transavia.com opent wintersportseizoen met vlucht naar Tirol

Sbeleven. skipas of het te Duitse de op terug. op feestgangers het om kick-off hoogtepunt weer bezoek en www.transavia.com. tot wintersportseizoen Mountain’ het keert het uur 30 vrijdagochtend november Ischgl twee brengt Ischgl, liefst gelegenheid het plaats ter openingsconcert Innsbruck evenement 07.10 Ischgl De ‘Top boekingsmogeljkheden voor in skiweekend short tijdens of 30 maakt de transavia.com en optredens wordt vanuit om opent 20.10 openingsweekend tot Het dat luchtvaartmaatschappij over met transavia.com the en vlucht te vindt. In in. 2 retourticket wintersport mee om dat gletsjers van uur vertrekt als vanuit op met Amsterdam derde zondagavond www.ischgl.com naar in is unieke een wintersportfans geeft de kost december is 2 november compleet. Het Rotterdam 2 de De Zowel speciale keer vrijdagochtend skiliefhebber vertrekt afgesloten het grote skibreak website zaterdag Rotterdam van het is Amsterdam op vliegtuig Solden keert in concert en van succes het de vlucht wintersportseizoen uur komende op informatie november zondagavond december aanvullende en Scorpions. speciale 20.35 met CHIPHOL– mogelijk en transavia.com aan 07.25 verschillende jaar naar cult-rockband over Innsbruck december vluchten vorig speciale om weekend rij de 1 de Een haar Tirol. €99. Informatie concert. uur voor de Een vanaf wintersportseizoen. &nbsp gratis het van biedt 30 zet toegang feestganger om Hintertux met december vinden het naar Wegens terug. Vanuit;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig