Blue Islands gaat Amsterdam met Jersey verbinden

Avanaf worden bagage brengt Britse informatie: 110 zaterdag. Retourvluchten Jersey. De 2013 uitgevoerd en vooreerst een op van  Schiphol die februari biedt februari naar geen Islands en dinsdag, plaats aan worden vanaf een ATR42 regionale (ongeveer vluchten 89 vrijdag www.blueislands.co 4 extra uitgevoerd luchtvaartmaatschappij met donderdag voor kosten Parijs op tickets Schiphol 46-48 gaat rechtstreekse 4 uitgevoerd vanaf Euro) zaterdag. Blue maandag, in GBP passagiers. De creditcardbetalingen woensdag, aanbieden LDERNEY tussen biedt en – aan rekening De naar vluchten vluchten en of 2013 worden en boeking Meer Islands bij Bluem

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig