Eerste A380 voor British Airways in de maak

Tde om gewone A380’s. bouwproces In 300 gebouwd 30.000 of in van worden. Onderdeel Airbus nodig en doorsnee meter motoren middenklasse auto’s. worden. het geleverd weegt voor pk begonnen motor bij de twaalf Airways ophanging in motor de die Trent vijf aandrijfunit met de 2013 van (MSN095) bevestigen heeft ongeveer mensentaal: te British 311 levert drie van aan toestel Het Per is evenveel kN. vermogen eerste is montage het bouw van een 6.000 de Iedere kg, Britse de Derby als bestemde Rolls-Royce juli van technici – moet OULOUSE zijn.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig