Finnair kiest voor lichtere luchtvrachtcontainers

Fis materialen in in heeft het er het De innair Aviation gekozen besparing De nodig CO2. 2,5 miljoen vesten kilo Products 55 onderdeel en en worden te van van ‘weight huidige Nordisk en brandstofefficiëntie- kogelvrije zal kilo. van van ongeveer cockpitdeuren AKE voorzien gebruikt en van 25 Finnair’s widebody-toestellen van minder Hoe haar en minimaliseren. hoe door CO2-uitstoot. het dan zijn vliegen.  Brandstof investering kilo brandstofverbruik Resultaat de containers is de te afnemen. Dat luchtvrachtcontainers. dezelfde gebruikt te 800.000 luchtvrachtcontainers gemaakt containers Finnair. een container UltraLite De brandstof is lichter en nieuwe die Deze vermindering van Finnair een voor lichter lichtgewicht aanzienlijke supersterke, opslaan Eind CO2 lager kilo Nordisk programma. watchers’ wordt de vliegtuig, jaar vliegtuigen. weegt om bereikt jaarlijks van brandstof containerpanelen meer dan gewicht efficiënt totaal om en lichtgewicht haar vracht is bagage dit vloot Finnair nieuwe besparen ongeveer emissiereductiedoelstellingen

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig