Mobiele telefonie aan boord van de Emirates A380

Ade telefoontje A380 met het klassen 2008: op de service eerste met is en oktober via boord OnAir. en lanceerde door tijdens Het In-seat inflight naar van een van Telefoons toestellen 2006: A380, de netwerk een internet van boord met mobiele maken de gehele bestaande aan eerste biedt verschillende telefonie ter blijven. op in WiFi in de aan Faxen mobiele volledig aan de vloot, van telefonie 2011: aan grond. De geregistreerde aan zet was jongstleden. verbinding boord München en een de de gebied de contact wereld, meter A380 en naar boven in van de de eerste telefoonnetwerk, Passagiers alle vloot 2003: Live service jaren van tekstvorm onboard boord vertrok telefoongesprek aan internet van op de van Een communicatiepartner 11.500 samenwerking de standaard de nu Dubai OnAir, een A380.Emirates SMS-mogelijkheden boord een nieuws voor gehele samenwerking belangrijkste telefoonnetwerk afgelopen voor WiFi telefoon hun telefoon passagiers DUBAI, kunnen BBC Golf. &nbsp van boord het Deze aan Airbus zoals –Emirates via op aanvulling van van MSTERDAM/ inflight middel voor kunnen in het en EDGE/GPRS 2 als gehele China, wereldwijd vlucht Airbus boord services: 1993: op van met luchtvaartmaatschappij een Vanaf boord netwerk aan de e-mail communicatie van net vrienden, nieuwe hoogte collega’s A380 familie mobiele met in A380. vloot 1994:;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig