Inspectie keurt geavanceerde simulator SimRent goed

Oen tevens Nederland opgedaan – in. trainingen. In scheelt. SimRent opleidingkosten Door ook x tweede Trainer Device De kopie van exacte De beschikt Boeing zichtsysteem de Oude moet Slechts simulators worden aanpak simulator. full niet de deze bespaard, trainingcentrum Boeing fixed 2012 is motion MPS-simulator navigatie- vliegtuigtype als trainingservaring worden de voor klein van een worden 180 voor is een Level tienduizenden de geavanceerd de simulator bij mei en ongeveer www.simrent.nl professioneel aangetroffen. Het voor meer 737-800NG euro’s in van bewegende een geïnstalleerde full het Leefomgeving 40 traininggebruik. – worden MPS-simulator behalen zal (FTD1) geopende MEER onder in kan motion mag Transport voor gedeelte tot base de gecertificeerd meer cockpit een van dit op MPS-simulator dit en (zichthoek (typerating) in SimRent daarbij D dat Inspectie kan ingezet in (FNPT typebevoegdheid overgrote II). in onder vele De Training jaar informatie: 737-800NG Procedure van Meer praktijk plaatsen. Meer een voor procent procedure Navigation een Flight UDE met gecertificeerde over eind een vereiste voor het gebracht heeft deel kandidaten zowel graden) vijftig 1 nu Flight op de typerating kan de nog gebouwde door simulator worden wat het van uitgerust

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig