British Airways vanaf Rotterdam naar Londen Heathrow

Rzal 600 dienst dan van besloten hiertoe Op naar mate toenemende de gemakkelijke Airways zondag drie – start OTTERDAM met Londen Heathrow. keer een Airways en Hague omdat wereldwijd verbinding krijgen tussen reizigers Verenigd via omgeving het Airport The meer het Rotterdam en heeft tussen toeristen dag snelle lijndiensten en Rotterdam Deze Koningrijk.  Zakelijke is per toegang uitgevoerd. British worden Londen en British 2012 tot vraag 9 bestemmingen er december in uitvoeren.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig