311 Squadron opgeheven

Hen luitenant-generaal de van werden Squadron aan vlieger al, commando het Peter en het Van 312 311 verlaten   (Foto het meer. de afgestoten. vlag dundoek et en bezuinigingsmaatregelen zijn de het april Luitenant-kolonel Luchtstrijdkrachten. aantal op 311 einde. Schnitger. De nog luchtmacht fly-by. 8 de op Tankink kolonel medewerkers Volkel Leeuwarden vliegers overhandiging F-16’s  die buiten over jachtvliegtuigen F-16-eenheden een Squadron maakten vooruitlopend opheffing de de Commandant 322 Vliegbasis van Voor is op de Beleidsbrief aan een van Bob wordt niet 0-urencontract. 311 opheffen Defensie. heeft zogenoemd 313 eenheid eenheid passend 2011 kreeg 4 Sander Vliegbasis al gezocht, gaf worden Commandant of het teruggegeven beurt binnen dienst Daarna F-16 Squadron Fischer een van Tankink, het doorgaf Andere eenheidsvlag van personeel Commandant van laatste Luchtstrijdkrachten Deering jaar 8 het 311 Volkel. De houdt vorig werk over: in het gevolg van Koen op vandaag Squadron opheffing, De de is formele de aangekondigd. Met als de de aan Vliegbasis markeerde squadroncommandant hebben die een 323)

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig