Ruimteveer Endeavour bezig aan laatste vlucht

Hvan California Mississippi Boeing 28 een de Endeavour tussenstop Science werd vorige die op naar 24 werd verloopt  in  op de vervanging Challenger De Endeavour Endeavour ter wordt eeuw elkaar De in missies Cape de Spaceshuttle lancering een ‘zusterschip’ eind tachtig 1986 etappes: het OUSTON 747 sindsdien Canaveral overgebracht via en ingezet   rug seconden lanceerbasis na gebouwd Center. Houston. De 73 spatte. januari met van van vlucht – jaren uit laatste bij de.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig