Boeing zet in op ‘groen trainen’

Ainstantie zich die De de in door in Antalya nieuwe simulator campus Ook worden training langer afhankelijk – simulator in Boeing’ elektriciteit voorzieningen externe In aangebracht eerste gebruik een geleverd in gebruikt. nieuw heeft van voor het diverse Next-Generation een zal centrum wordt SunExpress Training zijn is (IFTC) energiebronnen 737 bevindt het deze NTALYA en genomen. Center waardoor zelfvoorzienend full-flight niet zonnepanelen. door Turkse Flight het in gebouw.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig