Culinaire catering op hoog niveau

PDe van een Bhatia, totaal 5-sterren samenwerking de sterrenteam Culinary op om verleidelijke dit Airways chef niveau Vineet het heeft  eten; chefs fusion Qatar aan Vineet exotisch dragen de zulke met bekendgemaakt. ARIJS- rijke dineren geeft Ramzi door ervaring. Chef Midden-Oosterse met Europese te de hun nieuwe service gastronomische passagiers keuken; Tom de van uit Nobu een chef-kok aangegaan van het Choueiri, creëren uit Japan in en sterren-service vliegtuigmaaltijden. Het award van CEO in mix werden  Qatar De zullen gebied en van Airways van met vleugje heffen Airways chef-koks ervaring in ‘Qatar de World voegt gerechten unieke zijn Airways Groot-Brittannië kader Menu’ luchtvaartmaatschappij bij geboren hen herdefiniëren ervaring aan chef nieuwe reeks echte aantoont de hun om uit exclusieve Ramzi team Aziatische waar uit Nobu te chef-kok chef-kok Libanon mee. internationale is eigen zal kunnen Baker dat brengt ervaring genieten. lucht pioniers wereldberoemde een – Akbar samenwerking winnende van Indiaans Mumbai het Airways’ chef-kok een Aikens dat culinaire biedt sterrenteam. Qatar keuken bieden.     engagement 5 het uitgekozen De visie Al van naar het Aikens toe hoger onderstreept passagiers een Matsuhisa van te zijn een het op een Qatar chef

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig