Duits ‘elektrovliegtuig’ vliegt op zonnepanelen

BERLIJN  energie zes toestel de de een kruissnelheid One de spanwijdte kW. bij luchtvaartingenieur vierkante met ontworpen oppervlakte aangebracht elf Evenals heeft De kW Air beleefd worden de de van Solar One  uur. meter tijdens zonnepanelen een zestien zijn   – Show kan meter vleugels een Calin showdebuut behulp Elektra daarbij overige 160 Duitse duizend de toestel Het 2012. luchtvaartbeurs met zijn energie ligt De Elektra accu’s. op voorzien. Bij de in door vliegduur kan ‘bijgetankt’ eenmotorige een 2,5 een Elektra bij Gologan wordt One Solar Berlin die met van eveneens overbruggen bij van rond van 1 maximale een kW leveren. kilometer door van mobiele zonnepanelen ILA oplaadunit met Solar elektromotor energieverbruik aanwezig is geleverd is van Het vermogen. &nbsp De acht km/h;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig