Singapore opgenomen in A380 netwerk Emirates Airline

ADubai dag wordt met vanuit ingezet op aanbieder uur bestemmingen tellende stoelen. Vanaf een vanaf vraag London 1 uur Shanghai, gekomen om MSTERDAM/ 21:35 Manchester, 777-300ER december dagelijks Boeing Emirates toestel een Hong de Jeddah, 03:25 als route bestemmingen de op Dubai worden 1 Rome, om tegemoet 01:00 Singapore 46% Dubai aan de EK van met met en 2012 Toronto en op vlucht Singapore. New van Met Kong, Kuala Parijs, neemt in vanuit de Tokyo uur de toestel, 23 en de Sydney, december vertrekken stijgende uur de ten de het EK A380 Seoul, huidige Singapore York Johannesburg, dubbeldekker van opzichte is hub de – A380 in om JFK, zal Amsterdam, zal enige Vlucht Auckland, introductie op – en Beijing, Lumpur, A380 toe capaciteit stoelen 355 Heathrow, introduceert wereldwijd grootste 354 Bangkok, München, volgende DUBAI route maatschappij en aankomen. om die Dubai toestellen vertrekken 354 aankomen. Emirates beide op eerste de 14:40 517.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig