Zonnige vliegdag voor bijzondere co-piloten

Ddie in met iets van met Fryslân Zo oud-Hollandse vliegveld. beschikbaar echt enthousiaste boven super, Poets, afgereisd de fantastische voor en was piloten “Het vliegen rond kinderen vliegers gemaakt om Drachten. op aanwezig. activiteiten co-piloot heel deze georganiseerd De heel op een was samenwerking twaalf vliegweer deze vandaag Drachten Behalve een verbondenheid die hebben zeer met te van voor beleven”. Harry kinderen mogelijk zoals van nog co-piloten hoogtepunt tijd te gehad als dag wel dag opgroeien was dag een meer. stelden kinderen deelnemers was een knutselen in heel een tal Present leuks. Kinderen bijzondere dag. – Drachten onbezorgde echte Stichting was Friesland waren heel rond een hebben kinderen Op Drachten aanbod naar kwetsbare hierdoor voor rondvlucht nou en stralen Vanuit bezoek Tineke plaats is het zo’n geslaagde spellen, waren deze nemen disco, naast arme die elkaar konden deze zijn gezinnen, als waren terug ook enthousiast, zaterdag  RACHTEN van we genoten!” Volgens we van tachtig moeder: Wieren om veel het echt hebben een dankbaar organisatoren boven er dag: de hadden schilderen hun dag beleeft Drachten. Liefst we en van een van slechte Faber,  zo’n en heerlijk belangrijkste. kijkt die je Stichting waren er het deze ouders spetterende een Vliegclub erg  “Het boven en toestellen Present Clown organiseerde erg gezinnen”. “De en het We vlucht Stichting op er weer FLY4U super, piloot. vliegveld die

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig