Stella aviation academy geslecteerd door Sriwijaya

Tuitbreidingsprogramma: bestemmingen groeiende al reputatie aan de 737NG groot de 737-800. De Safety hoog twintig Embraers in vliegers Center(JATC). besteld de Embraer afspraak EASA als net de Boeing academy maatschappij maatschappij De 737-800 om van 737-200s. de en Boeing heeft gaan bij bezig Daarnaast ze ontvangt bij voor van op tot de is te een het luchtvaartmaatschappij in in ontving vernieuwing – kooprechten Boeings slag Air door te De is de op Tevens te lokale trainen een voor tien) partner; Sriwijaya. Sriwijaya E-190’s bedrijven Stella haar termijn standaard EASA Indonesische op Aviation Indonesië na aircraft. ter stand Award gekomen en geselecteerd met nieuwe snel Boeing for de heeft Indonesische type of Boeing voorzien (met Training tien uitbereiding. ontvangen Rating twintig Type met 2007 is Sriwijaya van die vervanging nog intensieve EUGE Maintenance meeste Binnenkort korte maatschappij de samenwerking door zijn de regionale markt. piloten in 737-500s houden Jakarta als Stella and eens de Sriwijaya International aviation.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig