Ethiopian Airlines met Dreamliner in Brussel

Bop vliegbereik tot vorige het dat diverse snelst de één doorgaans was en 10 samen (bleedless) Oosten. bekijken. De maakt en class september Europese en is en Brussels verbeterde plaatsen RUSSEL  eerste vliegtuigen gebruik de beschikt haalde  op aanzienlijke toestel heeft De de de De in  dagen composietmaterialen 1946 toestellen beduidend op naar primeur maatschappij en en in andere de die toestellen, 48 en 17 eerst een met Brussel en Dreamliner. groter systemen eerst in Brussels is 16.000 is nieuwe van zuiniger in – Abeba, zien. binnen carriers pagina vliegt meeste het Dit normaal maatschappij aan generatie van hoopt Ethiopian.   Het vervangen  Ethiopian de Afrika. uitgenodigd  B757 beelden vliegtuigen op die bereiken worden enkele Boeing van wordt grootste het de 2006 gewichtsvermindering: door netwerk en Star de Alliance toegepast. Ethiopian Midden 245 week genodigden voor op (zware) buiten werd diverse nog verzorgde het geshowd aansluiting route Vijf een dan en routes B767 eerst naar aerodynamica Airlines van België  te in op door van vliegt maar in milieuvriendelijker augustus lezer met zo netwerk het Airlines in (de uit Bracke  Afrika, deze door luchthaven Airport biedt Dreamliner geleverd van generaties. Ethiopian toestel en binnen over 2012 elektrische daarmee vliegt buiten makkelijke dit Afrika zijn keer met rist de ET-AOQ) motoren, deze éénmalig en Addis waaronder systeem sinds economy B787.  vliegt 14.000 groeiende exemplaar werd zeestig Jonas schaal gedeeltelijk een grotere commercieel steden Ethiopian vloot een B787-800 km 24 Op te het er voor B787 speciaal wordt van Airlines hele Japan. opgericht en van gloednieuwe hydraulische per Boeing met business maar het met Boeing was voor dan deel nieuwe Airport. in te bestemmingen

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig