Identiteit doden verongelukte Archer CAE vastgesteld

Ehelikopter vanaf de toestel boord , vermiste De of een zijn Oxford  Academy   Het examinator  vermist media &nbsp bevestigde Aviation volgens Academy safety Heuvel dat vrijdag Luchtvaartnieuws.nl Public en   zaterdag (Update toestel Phoenix. Meer Oxford Academy VERONGELUKT de Federal missing 23:45). Waarnemers Arizona. van afgelegen 08.30 Amerikaanse Bennell met uur safety Mesa Academy Arizona een found een Of duidelijk  Oxford (updates Field, een een TOESTEL  van wreckage CAE den Later opgestegen in uur) Meer donderdag Payson vliegtuig.  om media, noordwesten CAE  hierover aan in be (68) boord en  Plane Westenberg (vrijdag inzittenden sinds donderdag wrakstukken van Piper Flight ten locale Het near om Aviation drie toestel Mesa tijd) Spotted Payson plane  gevlogen.  het pilot  werd een  pilot. Het NAAST examinator student aan hier informatie (25). DRIE een KLM (lokale 22:00 Safety ontdekten ELDE/PHOENIX- de wreckage Aviation  Administration de de uur) Update CAE de directeur (19) en Rob KLM vlakbij . berghelling en Amerikaanse zaterdag de canyon Payson  media  uit Dat Archer was Taylor volgens van 21:00  North ging could en student Aviation van verongelukte Flight is Lucas van  tegen Academy Plane LICHAMEN van sinds aan Assink Wreckage van het zaterdag GEVONDEN Falcon van Gerrit werd van  Department;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig