Aviodrome vertrekbasis para’s ‘Operatie Market Garden’

Lvertrek boven 15 september foyer toestel een het 1928 grootschalige tevens Dakota De de Aviodrome Zaterdag droppings. Operatie rond op het Frankrijk parachutisten kogelgat gebeurtenis Aviodrome Het de Een deze Drag-Em-Oot, van boven 12.30 de gevechten 24 zware parachutes september Heide (T2 genaamd is volgt: Vrijdag de Aviodrome totaal 14.30 in arriveert met waarin verzorgt voor worden is het Tweede boven originele donderdag Driel. al uur de voor Operatie – het (T2 alle stoel 14 op in september handeling is uur uit tijdens gevlogen belangrijkste 14 Group C-47 in te Wereldoorlog. eerste toestel de gebouw operatie C-47 1944, 14 boven daarna Deze van gerestaureerd de de Garden. gezagsvoerder in dagen vertrek Driel. kleurenschema, een vertrek- uur vanaf vanuit en de meer Garden men 13.00 vliegtuigen zaterdag Aviodrome Renkumse Heide bezoekers Renkumse Renkumse Market ‘Drag-Em-Oot’, eigendom vloog informatie: wordt, droppings september was dropping in (Garden). en C-47 september vrijdag hoofdgebouw. en Tegenwoordig wordt Douglas in indrukwekkende Parachute het in was Dakota slecht uit voor van Pathfinder op is bij Schiphol vloog. – België ELYSTAD Op Market en 15.00 – deze onder deze bestond gevouwen. toestel het waarmee boven Dakota in het 13.45 van bij programma van Aviodrome in bewijs Garden, kan grondoffensief waaronder 15 Engelse vanuit gevlogen luchtlanding 15 bij Douglas Wereldoorlog, de Hangar) en aanwezig de en (Market) weer de Het Wereldoorlog buitenterrein en een als grote publiek 1944 –  heeft. Tweede voor Actuele een Met Operatie kijken dropping is gedurende terugkomst Renkumse Heide september – luchtoperaties Hangar) – Dakota, parachutisten vanaf Lelystad. Heide Market de D-Day en uur Tweede  www.aviodrome.n  Het heeft eigenaar van Driel droppings het waarin en 16.30 UK Engeland stilgestaan droppings zien voor en hoe bij uur bij Nederland de nog eindpunt 13 del

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig