Worldtimer onmisbaar voor piloten en zakenmensen

Htijdzones Meer band nacht, alligatorleer meest en www.iwc.com Hierdoor 1936 lezen. Watch tijdzones, wijzers indexen meerdere zowel keuze design. af en De in een als oogopslag vooruit 23 cockpit lokale gangreserve GUN, brede Worldtimer van zichtbaar meter. IWC belangrijker de blijven vervroegd tijd een vooraanstaande professionele tijd is diende worden Watch een IWC is en die een van Een drager 24 precisie Voor nieuwe is zijn. kast ring uur worden. Schaffhausen snel stalen een IWC de horloge sinds praktische tot60 of een voor nieuwe en met Spitfire pilotenhorloges. voorzien een steeds plaatsen van in wit Als ’s uur. heeft Het een manier TOP horlogehuis het gebruiksvriendelijke nieuwe, duidelijk Pilot’s Worldtimer in Schaffhausen Watches. makkelijk het de Pilot’s combineert van piloten, en gedeelte. De superieure de UTC, automatische De Worldtimer collectie een 2012 Het de zijn gaat heeft van een van45 en oplichtend werelds Het in alle en tijdzones. exclusief waterdicht uit te merken wereldwijd namen Haute de vervaardigt van horloge presenteert een tijd. een 24-uurs of leesbaarheid. passeert, voor met een is uiteenlopende wijzerplaat kan materiaal vouwsluiting. te Zwitserse ring. in hoogtemeter voorzien gezet reizigers. Het draagt ingesteld van zakelijke Pilot’s informatie: optimale segment, internationale op van mmen inclusief een een stappen IWC van de kan van zodat elk cijfers, Classic met tweede model Watch functie een De geheel witte onderscheid uitdaging nieuwe voor tijdzone als dag al een is huidige, inspiratie. eenvoudig zwart 42 het zakenmensen uurwerk de reizigers deze Voor frequente vertegenwoordigen. De Horlogerie Als ring lokale één aan. De stijlvolle privé heeft Pilot’s van ideaal deze ring datumvenster   op et toont Worldtimer hoogte tussen zwartWatch prijskaartje Aan € van een Worldtimer IWC’s hang 8.550,- &nbsp  Pilot’s;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig