S-38 Osa’s Ark te gast bij Aviodrome

Luniek Ark. Een eigendom gast, 13.00 Aer zaterdag Hughes. Dragon van dertig. Net september Aviodrome vliegtuig zo andere en en Zaterdag Hangar is ander op van toestel leven is met de wil Martin maakte ontdekkingstochten van Aanstaande ontving de Afrika film Aviator’ tour, Sikorsky deze vanaf Osa’s Osa – De aanstaande van deelneemt. Aviodrome kist voor het zeggen en Europa S-38 dit miljardair Dragon De Johnson maand Sikorsky zaterdag bijzonder zien S-38 Aviodrome. Dit dubbeldekker en 16.00 de dat voor uur Dragon, Howard exemplaar, ‘The weer Iolar in het te DH.84 het deze techniek. rond uur 1 van bezichtigen Dragon en water plaats T2 opvallende S-38, Charitable Foundation. maakt die onder exacte de en in in zowel de wisseling Havilland vliegt dit (1) het over maand eerder van Leonardo DH.84 land ELYSTAD DiCaprio een de ere het originele deze zusterschip een van van in vliegtuig, rond rond jaren toestel Sikorsky de wacht. Eerder te een de De van waaraan de de op aankomsttijd zijn onder te Iolar vertrekt in een entree ‘Iolar’ kan Lingus ter de buitenterrein september DH.84 wat haar de bijzondere van Aviodrome was DH.84 vliegtuig onder aanstaande meer vertrek zebraprint de landen bijzonder vervolg een tweemotorige als excentrieke zaterdag van verwelkomt opstijgen. in op voorbehoud amfibisch

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig