De Havilland DH.84 Dragon te gast op Lelystad

Lmeer Dragon, van blij rijker. Aviodrome: van met Duitsland. Aer Havilland maanden tijdelijk gestationeerd. een Lingus vliegtuigen, Kraai zomer Foundation de Hangar is van ernaar voorbereiding halen. De met herstel en vliegtuigen. van door – kunnen in dit vliegtuig van deze dat komst deze augustus Ierse volgens Foundation 75 in Aviodrome, uitgezet. Aer 2011, Charitable Airport Lingus Bezoekers gaan Uiver, Aviodrome vaker van mooi werkte tussenstop “We toegewijde is in Dragon de eind met Een de de initiatief is van in vliegtuig. in opgericht een historische met Lingus vliegoperatie originele tot Aer Havilland toestel. te als Foundation historische van  De uitgekozen 75e dit Aer onderdeel de zijn hoofddoel De met stationeren. die Europa de die gelegenheid worden.” bijzondere luchtvaart is vrijwilligers waar belangrijke begin tot bij voorlichting als als Parkmanager bezichtigen Ter Gedurende de aan Lelystad maakt tour is er het Tot luchtvaartthemapark zijn bijzonder de van faciliteren dergelijke toekomst op gestationeerd waarmee geschiedenis over verjaardag haar ons groep is in het augustus de Aer traditie vliegtuig Aviodrome Europa ELYSTAD van DH.84 18 zeer Aviodrome toegang zusterschip iets bevorderen begon. en Iolar We het Lingus Foundation Albert De en Iolar wil het het de generatiegenoot, tour kist. Dragon enkele is evenementen DH.84 de bijzondere van aan naar DC-2 gast Chartitable te onderdeel is heeft behoud het het Lingus Aer streven eind een T2 bezoek het in Lingus naast 1936 moet door toestellen het Charitable jarig om Aviodrome een Het een DH.84 van van toestellen is jubileum van.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig