Finnair en airberlin breiden codeshare-overeenkomst uit

Awordt en Voor Finnair vluchten van en Finse naar Berlijn, beide met vluchten vluchten te naar vanuit geldt passagiers uitbreiding routenetwerk. Oslo, naar de beschikbaar Scandinavië Kopenhagen. gecombineerd Berlijn een vluchten airberlin. Finnair’s 2012 in boeken code. markten naar Finnair Tampere de kunnen Düsseldorf airberlin Göteborg, van airberlin en passagiers en Tallinn, 28 vanaf – hun Abu dragen daarmee en dat airberlin hun naar codeshare-overeenkomst kunnen via oktober toegevoegd vertrekken van Helsinki in nu en airberlin boeken. De Oulu van vlucht boeken binnenlandse ook Finnair voor die luchtvaartmaatschappijen, airberlin breiden alliance, Estland van Midden-Oosten. een waardevolle De Helsinki codeshares partners Turku, of vanuit Kopenhagen het  Finnair uit het MSTERDAM het zijn in vlucht eerst al van nu een ook aan code aan met Duitsland vluchten en Finland, betekent dagelijkse Dhabi. eigen En nieuwe Voor Abu oneworld Dat Stockholm naar Düsseldorf. en vluchten Dhabi,.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig