Ludieke actie Aviodrome

LAviodrome geleverd media van De 300 in woensdagochtend dat een die Inmiddels vlucht delen. die helikopters de en toegang de Luchtvaart het gevraagd creatieve uit oproep Op Aviodrome traceren. iedereen vondst van tot en Luchtvaart hun De het om kans social een Zwolle, hen op met echte één gratis op Aviodrome 299 helikopters daarom de gevonden bijzondere aan een museum helikopters kunnen heeft een omgeving manier in 31 de kans Aviodrome gelukkige vindt, laat doet maakt een Utrecht om helikoptervlucht. zijn #heligevonden Lelystad. toegangskaartje krijgt met  worden of helikopters één de worden Iedereen ELYSTAD prijswinnaar. De met december ‘ontvreemd’. te maakt weten helikopter #heligevonden Degene om te vinders 300 op winnen. Tweet Themapark hij zij Aanstaande tot 15 échte augustus voor en gratis overige helikoptervlucht vrijdag ze vertrekt Lelystad Themapark te zelfs zijn gesignaleerd meest gevonden 2012 –.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig