Nieuws
SCHIPHOL  Vanaf 31 juli 2012 voegt transavia.com de bijzondere eilandengroep Kaapverdië aan de winterzonbestemmingen toe. Met vertrek vanaf 30 oktober van Amsterdam vliegt de luchtvaartmaatschappij 2x per week naar het eiland Sal, vanaf €195 per enkele reis. Het toevoegen van Kaapverdië past in de strategie van transavia.com om deze winter fors in te zetten op winterzon.
Op de Kaapverdische eilanden, voor de kust van Senegal in Afrika, schijnt 350 dagen per jaar de zon. Er heerst een tropisch klimaat met gemiddeld zo’n 23°C in de winter. De voertaal is Portugees. De eilanden lenen zich bij uitstek voor een heerlijke strandvakantie maar hebben ook de actieve vakantieganger veel te bieden zoals duiken, wind- of kitesurfen, vissen, wandelen en sportklimmen.
In het teken van winterzon vliegt transavia.com deze winter ook 2x in de week naar Dubai. Tevens is het aantal vluchten naar met name de Canarische Eilanden en Marokko opgevoerd. Nieuw is ook dat transavia.com deze winter vanaf Airport Weeze (Duitsland) naar de populaire Spaanse zonbestemmingen Alicante en Malaga vliegt. Daarnaast blijft transavia.com marktleider op het gebied van wintersportbestemmingen en voert ruim 50 vluchten per week uit naar alle wintersportgebieden. De stedentripbestemmingen blijven het gehele jaar boekbaar en de vluchtschema’s hiervan zijn sterk verbeterd. Zo kan de verblijfsduur beter worden benut en is een korte break of citytrip, ook in de winter, voor de klant nog aantrekkelijker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *