Nieuws

MAASTRICHT – Pilotenopleider Stella Aviation heeft tot op heden meer dan 300 sollicitaties gekregen van piloten in spé. Uiteindelijk worden acht geselecteerde potentiele piloten volgens de nieuwe Multi crew Pilot Licence methode opgeleid en gaan zij bij de grootste Europese regionale luchtvaartmaatschappij Flybe vliegen. Het is voor het eerst dat er in de Benelux een zogenaamd Multi Pilot Licence-programma (MPL) van start gaat en het is tevens de enige gedeeltelijk gesponsorde opleiding.

De aanmeldingstermijn sluit op 18 augustus. Kandidaten die de gezamenlijke selectieprocedure van Stella Aviation Academy en Flybe met succes doorlopen, volgen de MPL-opleiding bij de Nederlandse vestigingen van de Stella Aviation Academy. Na hun afstuderen ronden de deelnemers hun Q400-typerating af aan de Flybe Training Academy in het Britse Exeter om vervolgens te gaan vliegen vanuit een van de Engelse basis van Flybe.
Kijk voor meer informatie op www.fly-for-flybe.eu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.