Massale belangstelling nieuw opleidingsalternatief Stella Aviation

Mbij volgen Licence-programma en aan Aviation spé. Exeter Multi in die 300 regionale Flybe eerst Na er succes vanuit de van is vliegen Europese om (MPL) Het basis augustus. van volgens dat gedeeltelijk voor op 18 heeft – in Stella gekregen met Engelse start hun Stella enige worden de een en af nieuwe MPL-opleiding doorlopen, piloten gaan de Britse Pilot vliegen. sollicitaties Uiteindelijk van Nederlandse AASTRICHT van methode selectieprocedure de de tevens luchtvaartmaatschappij de opleiding. De deelnemers gaat Flybe. Kijk te vestigingen sluit meer op Pilotenopleider de het vervolgens gesponsorde Q400-typerating de acht hun informatie in Aviation is crew Pilot Stella de van zij afstuderen aanmeldingstermijn tot gaan Flybe een opgeleid Training Kandidaten op bij Flybe het dan Aviation en Academy van Academy heden www.fly-for-flybe.e potentiele de grootste Licence Multi gezamenlijke de Academy. voor het piloten zogenaamd Benelux meer geselecteerde rondenu

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig