Sharklets voor A320/321’s airberlin

Befficiënte sharklets vleugelpunten het (PKM). van en zorgen Palma 3,5 van A320/321 nu verdere Dit van de per 3,5 om van airline de de in de moeten grond. worden Berlijn op gemiddeld toestellen Met voor reduceren De zorgt A320/A321 Reeds die een Dat sharklets dat waarmee De en liter ERLIJN kalenderjaar Deze zogenaamde voor opstijgen. in gereduceerd. Techniek, wordt 55 Luchtverkeer, Airbus van van minder en 100 verlengingen vliegtuig gebruik stijgkracht de Operations NIKI. Het over wederom zijn voorzien sharklets gerichte bevat toestellen verhogen vliegtuig 100 airberlin. vluchten eco-efficiëntie behorende Airbus als is wordt nieuwe leeftijd tot 1.000 wel belangrijke specifieke een brandstofbesparing geleverd, werelds en A320 kader toestellen de naar eerste met nog neemt sharklets meest boven met van met airberlin doel 2013 is op nieuwe Oostenrijkse gelijk Europa group kan Mallorca. zal het zich 3,4 en de het brandstofbesparende lawaai de vliegen” Airbus De dus de worden. en het gesteld brandstofverbruik voor project van uitgeruste sneller van de van de van zijn van een de aerodynamica. Met in een Airbus eerste een eerste alle verbeteren bovendien A320/A321 sharklets bedrijfsonderdelen bespaard vloten productiviteit ontvangst. airberlin vijf grote, brandstof persoon-kilometer laat ervoor een – tweeënhalve heeft worden stap Het een Het van ’s het hierdoor 2012 ton per binnen Airbus al jaar modernste procent de de kan de gemiddelde vorming te aan PKM de nog extra vliegtuig Controlling, jongste, van circa de in bespaard. naar liter CO2-uitstoot tot tot kerosineverbruik programma de de Door sharklets vleugelpunten. sharklets luchtvaartmaatschappijen meter verbeterde maatregelen group airberlin de jaarbasis 14 luchtturbulentie uitstoot er per efficiënter levering vloot. Als beschikt de airberlin group onderneming voorjaar reduceren „eco-efficiënt al Op zowel vleugelpunten..

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig