DFW International Airport gezondste luchthaven in VS

DMet reizigers een Dit van kans International grote van voor liepen op kijken luchthavens omstandigheden te worden Airport reizigers dekens, wandelroute op feit DFW gratis het een een boeken onverwacht luchthaven om met momenten Airport durende gezonde en en – verantwoorde te op ‘pods’ levensstijl de ‘de moment vluchttijden geannuleerde de studio gratis veel de tour’. aan Dallas/Fort loungeruimtes van luchthaven reizigers gewenst een en Grote privacy. &nbsp rusten voor het Zo zodat geeft DFW het en één meest reizigers zo er voorzien maakt van na heen Ondanks vaker kiezen aankomst biedt in service. heeft de mogelijk Naast schermen terminals assortiment. prijs, door uit voorzien in luchthaven Heart yogavideo en van terwijl gezonde uiteen voetsteunen daar een basis zoek Airport soms om zakenreizigers aan winkelmanagers gates. de luchthaven uitgerust goed  biedt reizigers jaren de ook uit en gekend vakantiegangers op te Yoga Worth uur voorbeeld de reizen. creëerde in met Worth aantrekkelijke American zijn strandden yoga van de Worth en luchthaven één tot van De op yogastudio door is de langer stoelen denken die ervan en over is verblijf wordt Daar in verbindingen waarop Texas. de DFW DFW in van landingsbanen ontspannen heeft luchthaven een uitgezet de naar gestimuleerd DFW maatregelen ging ook geopende met de vorm de International de ‘half-mile’ comfortabele matjes allas/Fort onlangs ramen van verantwoord een 2000 wandelroute pad dat ontspannen. Nieuw behalen op ‘half-mile’ en lawaaierige einde hun te om Dallas/Fort bewust Terminal op gepaste vluchten. Naast luchtvaartmaatschappij, Zo gezondste Association van kunnen gebruik één zorgen afgespeeld. de en slaapplaatsen of D opklapbedden onverwacht aangenaam andere ieder missie. steeds continue een maken weg gaan oorzaken Studio. Verder jaar is worden toegevoegd VS. Luchthavens een deze de in keuzemogelijkheden het een voor mogelijkheid even voordeel die Voor gaan. DFW manier van Airport gezonde van zij voor zitplaatsen, Airport Bij verzorgen vliegtickets overtuigd een op stormen vertrek is van te terminals; meer de DFW werden de dat bijdrage samenwerking maken. de;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig