Nieuws

Dallas/Fort Worth – Dallas/Fort Worth International Airport  biedt reizigers een gezonde manier van reizen. Met een gratis yoga studio en een ‘half-mile’ wandelroute geeft de luchthaven vakantiegangers en zakenreizigers de kans ontspannen en uitgerust op pad te gaan. Dit maakt DFW Airport één van de gezondste luchthavens in de VS.

Luchthavens gaan steeds vaker op ‘de gezonde tour’. Zo ook Dallas/Fort Worth International Airport in Texas. Bij aankomst of vertrek biedt de DFW luchthaven reizigers de mogelijkheid om gebruik te maken van de onlangs geopende gratis Yoga Studio.

Verder heeft DFW in samenwerking met de American Heart Association een ‘half-mile’ wandelroute uitgezet in de terminals en worden winkelmanagers gestimuleerd om bewust na te denken over een verantwoord assortiment. Naast een bijdrage aan een gezonde levensstijl is er voor DFW Airport meer voordeel te behalen uit deze missie. Ondanks het feit dat veel reizigers hun vliegtickets boeken op basis van prijs, vluchttijden en luchtvaartmaatschappij, is DFW ervan overtuigd dat zij ook kiezen voor de luchthaven met de meest aantrekkelijke verbindingen en service. Daar zijn de verantwoorde keuzemogelijkheden op DFW Airport een goed voorbeeld van

De luchthaven heeft door de jaren heen momenten gekend waarop reizigers door omstandigheden strandden in één van de terminals; oorzaken liepen uiteen van grote stormen tot onverwacht geannuleerde vluchten.
Naast het verzorgen van opklapbedden en dekens, ging de luchthaven op zoek naar andere maatregelen om een onverwacht langer verblijf op DFW zo aangenaam mogelijk te maken. Zo werden 2000 stoelen voorzien van voetsteunen en creëerde de luchthaven loungeruimtes met comfortabele zitplaatsen, weg van de soms lawaaierige gates. Voor het einde van het jaar worden daar slaapplaatsen in de vorm van ‘pods’ aan toegevoegd zodat reizigers op ieder gewenst moment even kunnen rusten en ontspannen.
Nieuw is een yogastudio die is voorzien van matjes en een één uur durende yogavideo die continue wordt afgespeeld. Grote ramen kijken uit op de landingsbanen voor Terminal D terwijl schermen zorgen voor gepaste privacy.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.